Over ons

Wij stellen ons graag even voor


Erwin - Fysiotherapeut

Erwin - Fysiotherapeut

Tijdens de behandeling is er altijd ruimte voor een gesprek, een beetje humor. Patiënten waarderen mijn open aanpak, de prettige sfeer tijdens het werken en de directe en motiverende werkwijze.
Bekijk profiel
Sander - Fysiotherapeut

Sander - Fysiotherapeut

Je zult merken dat ik doorvraag, dat ik de eventuele geschiedenis van je klachten wil weten. Dan doe ik verder onderzoek. Soms zet ik je ook voor een spiegel om je te laten zien wat ik zie.
Bekijk profiel
Thijs - Fysiotherapeut

Thijs - Fysiotherapeut

Als sporter weet ik als geen ander hoe vervelend het kan zijn om je in te moeten houden, maar als fysiotherapeut kan ik je ook uitleggen waarom die extra rust zo belangrijk voor je kan zijn.
Bekijk profiel

Fysiotherapeut Amersfoort: deskundig, betrokken, duidelijk en doelgericht

Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. De betrokkenheid
is groot, we kijken verder dan je klacht en werken aan langdurig herstel. Onze klanten gaan ons
aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat het herstelproces vlot
en prettig verloopt.

Deskundigheid

Je zult merken dat alle fysiotherapeut van Fysiotherapeut Amersfoort goed weten waar ze het over hebben. De meesten volgden na de opleiding aanvullende trainingen en cursussen. We zijn goed bekend met de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied. We gebruiken die kennis en ervaring dienstbaar aan jouw welzijn. Het programma dat je krijgt, is afgestemd op jouw klacht, jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

Betrokkenheid

We zijn ons er van bewust dat fysieke klachten vergaande gevolgen kunnen hebben. Voor je lichaam, maar ook emotioneel, in je leven en voor de manier waarop je sport bijvoorbeeld. Je bent ongeduldig, bang misschien, je hebt vragen, je wilt het graag goed doen, je geeft jezelf op je kop… je klacht heeft gevolgen voor je leven. Het is ons werk die klacht te verhelpen —snel en zorgvuldig. We doen dat professioneel, vanuit betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Duidelijk

We winden er bij Fysiotherapeut Amersfoort geen doekjes om. Veel van de behandeling hangt van jou af. Jij moet de oefeningen doen, je gaat jezelf in acht nemen, je gaat rustig aan doen, je brengt regelmaat in de trainingen. Je gaat op je houding letten, gedrag veranderen en dingen anders doen. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat je te doen staat, hoe je dat moet doen, waar je op kunt letten en wat het je oplevert.

Doelgericht

Er komt veel kijken bij jouw lichaam-in-beweging. Klachten, symptomen en oorzaken liggen soms ver uiteen. Het is een puzzel die we samen oplossen en van waaruit je gericht kunt werken aan herstel. We werken altijd zorgzaam, bedachtzaam en vooral doelgericht. We weten wat we willen bereiken en wat daarvoor nodig is. We houden je gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Zorg voor jezelf. Kom langs.

Bel ons. Mail ons. Of vul het formulier in.

We weten dat het verleidelijk kan zijn om ‘het nog een weekje aan te kijken’. En weet je wat, dat is ook zo. Maar doe dat dan goed geïnformeerd; kom even langs voor een goed gesprek, een lichamelijk onderzoek en een spier-check. Dan vertellen we wat er speelt, wat je kunt doen en hoe wij je kunnen helpen. Een weet je wat? Waarschijnlijk is ons advies dat je het even rustig aan moet doen, dus met dat weekje aankijken komt het wel goed.

Hopelijk zien we je snel.
Team Fysiotherapeut Amersfoort

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!