headerimage

Tijdens de behandeling is er altijd ruimte voor een gesprek, een beetje humor. Patiënten waarderen mijn open aanpak, de prettige sfeer tijdens het werken en de directe en motiverende werkwijze.

 

quote

Een sportief begin

Het begint en eindigt voor mij allemaal met sport. Ik sport al mijn hele leven, veel en fanatiek. Judo, voetbal, zwemmen. Ik ben met al dat sporten (gelukkig niet vaak) in aanraking gekomen met fysiotherapeuten. Dat gebeurde op de middelbare school. Ik vond het menselijk lichaam heel interessant, deed een meeloopstage en merkte dat ik ook het één-op-één werken heel prettig vond. Dat je iets kunt doen voor iemand.

Een gedreven student

Ik vond de opleiding – aan de Hogeschool Amsterdam – geweldig. Dat enthousiasme en die leergierigheid bleek ook wel toen ik de opleiding vervroegd afrondde. Het was allemaal té interessant om langzaam aan te doen. Dat deed ik wel ná de opleiding: voor me op het werk te storten ben ik een tijdje gaan reizen.

Werken in de praktijk

Daarna werkte ik bij verschillende particuliere praktijken, aangevuld met werk als fysiotherapeut bij FC Twente waar ik een seizoen lang de vrouwen en jeugdopleiding begeleidde.

Een succesvolle behandeling waar je energie van krijgt

Ik ben in mijn werk persoonlijk betrokken, gericht op klacht, patiënt én het doel van de patiënt. Ik wil graag weten wat je wilt bereiken, wat je zelf kunt en wilt doen en wat je van de begeleiding verwacht. Omdat het herstel een kwestie van samenwerken is, vind ik het belangrijk dat we elkaar goed begrijpen, dat je energie krijgt van een behandeling en dat je met enthousiasme je oefeningen kunt doen. Er is ruimte voor een gesprek, een beetje humor. Patiënten waarderen mijn open aanpak, de prettige sfeer tijdens het werken en de directe en motiverende werkwijze. Ik neem de tijd en zorg dat je met een goed gevoel weer weggaat.

Gericht op functioneel trainen

De kern van mijn werk is gericht op functioneel trainen. Zodat je weer terugkomt op jouw normale (sportspecifieke) belasting. Ik zorg dat je het juiste programma hebt, dat je weet wat je moet doen en hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Op deze manier begeleid ik mensen met allerhande klachten en sporters met sportspecifieke klachten. Op dit moment ondersteun ik ook het eerste elftal van USV Hercules en de studenten van de Sportacademie van MBO Amersfoort.

Blijven leren

In mijn werk is inhoudelijke kennis de kern van wat ik voor je kan doen. Vandaar dat ik onophoudelijk blijf leren. Vanaf september ben ik manueel therapeut in opleiding aan de SOMT in Amersfoort.
Iets kunnen toevoegen aan patiënten en sportverenigingen

Ik hoop als fysiotherapeut een ankerpunt te zijn voor sportverenigingen, een centraal figuur, onderdeel van een team. Waarbij ik sporters help snel te herstellen, preventief werk aan houding, beweging en krachtontwikkeling en door gericht te trainen ook prestaties te verbeteren. Net als sporters hou ik van winnen; ik vind het een uitdaging om te werken met verschillende belangen.

Hoewel ik veel met en voor sporters gewerkt heb, werk ik in de praktijk met allerhande mensen met allerhande klachten. Mijn benadering is hetzelfde: ik wil weten wat je wilt bereiken en help je om dat op een snelle, verantwoorde manier te doen.

Het is geweldig om iemand te kunnen helpen bij de kwaliteit van diens leven.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top