headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Wat is fysiotherapie?.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Wat is fysiotherapie?

Wat is fysiotherapie?

Als je klachtenvrij bent sta je vaak niet stil bij wat je lichaam allemaal kan. Springen, rennen, tillen of bukken? Je denkt er simpelweg niet bij na. Soms ontstaan er klachten zoals bijvoorbeeld zeurende pijn of beperkingen in je normale bewegingen. Een fysiotherapeut houdt zich bezig met alle klachten en vragen over je ‘bewegingsapparaat’. Dit zijn je spieren, banden, gewrichten en zenuwen: alles van je lichaam dat zich bezighoudt met beweging en houding.

Een slim bewegingsapparaat

Soms is de oorzaak van klachten makkelijk aan te wijzen en gaat de pijn na wat rust of massage alweer over. In andere gevallen blijft de pijn en/of beperking aanhouden of wordt het zelfs erger. Je lichaam is slim en zal bij blokkades op zoek gaan naar manieren om toch zo goed mogelijk te kunnen bewegen. Hierdoor kunnen klachten verergeren en/of verplaatsen. Door middel van fysiotherapie kunnen we de klachten bij de bron aanpakken en werken we aan je houding, spierkracht en je manier van bewegen.

Fysiotherapie op maat

Geen enkel lichaam is hetzelfde. Daarom is fysiotherapie altijd op maat, toegespitst op jouw leefstijl en lichaam. Tijdens de behandelsessies helpen wij je met je klachten én leer je je lichaam beter kennen. Hoe kun je zelf letten op wat je doet, hoe je beweegt of hoe je je spieren kunt verzorgen? Dit doen we niet alleen om de klachten sneller en beter te kunnen verhelpen, maar ook om ervoor te zorgen dat andere blessures en klachten uitblijven.

Hands-on behandelplan door professionals

In onze praktijk werken we volgens een hands-on behandelplan met drie fases: los maken, lang maken en sterk maken. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij een beroepsvereniging. Zo ben je altijd verzekerd van de beste hulp voor jouw lichaam.

Klachten? Kom langs!

Heb je klachten? Loop er dan niet langer mee door en maak bij ons een afspraak. Ook bij twijfel horen we graag je verhaal aan en kijken we naar je houding. Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op via mail, whatsapp of ons telefoonnummer.

 

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top