headerimage

Heb je last van Spanningshoofdpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Spanningshoofdpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Spanningshoofdpijn behandeling bij Fysiotherapeut Amersfoort

Uit het niets. Steken in mijn hoofd.

Ineens is het er. Met bonzen, een gespannen gevoel. Druk achter de ogen. Als je opstaat gaat het nog wel – hoewel je ook dan pijn hebt. Maar zo tegen het einde van de middag kun je bijna niets meer. Gevloerd door je hoofd. En het is al weken zo.

Het heet spanningshoofdpijn

De wetenschap weet nog niet precies waar het door komt. Sommige mensen hebben er al hun hele leven last van. Niet de hele tijd, maar bij vlagen. Soms heeft het met stress, angst of vermoeidheid te maken. Maar zeker weten doen we dat niet. Dat het met spanning in je hals schouders en hoofd te maken heeft, dat is wel zeker. Vandaar dat massage zo goed helpt.

Behandeling op drie gebieden

We richting ons op drie aspecten: ontspanning, houding, souplesse en kracht.

  • Om je spieren te helpen ontspannen krijg je gerichte massage.
  • Je leert je houding en manier van bewegen te verbeteren.
  • Je krijgt oefeningen die je verkrampte spieren helpen ontspannen, die je spieren soepel houden en die kracht geven aan je spieren die verzwakt zijn geraakt.

Behandeling met dry-needling

Dry-needling is het met een naald beïnvloeden van een specifiek punt in je spieren. Anders dan bijvoorbeeld acupunctuur werken we diep op de spier in en maar met één naald, waarmee we één voor één de knopen aflopen. Na een paar sessies zijn de knopen weg en gaan we met oefeningen verder.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top