headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie aan huis?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Fysiotherapie aan huis.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Fysiotherapie aan huis

Je hebt ergens last van maar hebt niet de situatie of middelen om langs te komen voor een afspraak. Of het nu ligt aan gebrek aan vervoer of dat je door je klachten genoodzaakt bent om thuis te blijven, Fysiotherapeut Amersfoort biedt ook fysiotherapie aan huis. Wel zo makkelijk.

Een vertrouwde omgeving

Een afspraak bij je thuis geeft een vertrouwd gevoel. Je hoeft niet fysiek ergens naartoe en je bent daarnaast in je eigen, vertrouwde omgeving. Vaak vinden cliënten het dan makkelijker om hun verhaal te doen.

Thuis oefeningen doen

Bij Fysiotherapeut Amersfoort werken we volgens een drie-stappenplan: losmaken, lang maken en sterk maken. Je krijgt van ons oefeningen om thuis uit te kunnen voeren om te rekken of om kracht op te bouwen. Als we bij je thuis zijn, kijken we met je mee waar je de oefeningen het beste kunt doen.

Een oorzaak ontdekken

Hoewel het niet altijd de insteek is, ontdekken we soms doordat we bij je thuis zijn een factor die meespeelt in je klachten. Misschien is het aanrechtblad te laag waardoor je krom staat, of staat je computer in een gekke hoek. Omdat we het zelf zien kunnen we je nog gerichter van dienst zijn.

Wij passen ons aan

Als je een afspraak hebt bij je thuis hoef je daar niks voor voor te bereiden of in te richten. We passen ons aan aan jouw situatie en geven verder dezelfde behandelingen zoals we die op de praktijk zouden geven. Dit is inclusief bijvoorbeeld deep tissue massage of dry-needling.

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt

Je kunt bij ons een afspraak voor fysiotherapie aan huis maken wanneer het jou uitkomt. We komen langs voor een eerste gesprek en stellen op basis van lichamelijk onderzoek een diagnose. Vaak kunnen we meteen met je aan de slag. Let op! Fysiotherapie aan huis wordt niet altijd vergoed. Controleer van tevoren bij je zorgverzekeraar of het vergoed wordt en of je een doorverwijzing nodig hebt van je huisarts.

 

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top