headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Met welke klachten naar fysiotherapeut Amersfoort?

Dat spreekt bijna voor zich. Je gaat naar de fysiotherapeut als er iets met je spieren, gewrichten of zenuwen is. Meestal is het ook wel duidelijk. Je verstuikte je enkel, je ging door je rug, je schouder zit vast. Overduidelijk. Klip en klaar.

Wanneer is pijn te zwaar?

Minder duidelijk is, of je nu met die rugpijn of verstuikte enkel naar een fysiotherapeut moet gaan. Je weet niet of jouw pijn erg is of niet. En je weet ook niet hoe lang je er al mee rond loopt. Soms is het minder, soms ging het weg, of niet? Je weet het niet.

Iets aan doen of juist niet?

Je hebt ook gehoord dat het gewoon een kwestie van rusten is. Dat het tijd nodig heeft. En dat het dan vanzelf wel goed komt. Maar je hebt óók gehoord dat het van kwaad tot erger gaat als je er te lang mee doorloopt.

Moeilijk om te weten hoe het komt

Soms is de oorzaak makkelijk aan te wijzen: je liep te hard door, je verstapte je, je viel. Maar soms weet je het niet: is het er langzaam ingeslopen, is het nu iets chronisch, heb ik iets verkeerds gedaan?

Ook de klacht blijkt in verrassend veel gevallen helemaal niet zo duidelijk. Je hebt hoofdpijn, maar weet niet waar het door komt. Je hebt rugpijn, maar of het nu je hoge rug is of juist wat lager? Je knie doet pijn, maar wat het precies is weet je niet.

Als je hier aan het rondkijken bent, kun je beter ook even langskomen

De beste graadmeter: als je je afvraagt of je naar een fysiotherapeut zou moeten en op internet aan het zoeken bent naar symptomen en klachten… ga dan ook naar een fysiotherapeut. Al is het maar om het uit te sluiten.

We willen je graag zien. Dan kunnen we een veel onzekerheid wegnemen, een diagnose stellen en je verder helpen. Soms verwijzen we je door, soms adviseren we je gewoon rustig aan te doen en soms adviseren we je met fysiotherapie aan je herstel te werken.

Aarzel niet, wacht niet, kom gewoon even langs bij fysiotherapeut Amersfoort. We helpen je graag!

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top