headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Revalidatie bij Fysiotherapeut Amersfoort

Revalideren na een operatie of ongeval

Een operatie of ongeval is niet niks. Je lichaam krijgt een plotselinge verandering te verwerken en heeft tijd nodig om hiervan te herstellen. Met professionele revalidatie help je door middel van op-maat-gemaakte oefenprogramma’s jouw lichaam zo goed en zorgvuldig mogelijk te herstellen.

Een goede balans tussen herstel en rust

Een van moeilijkste dingen na een operatie of ongeluk kan zijn dat je lichaam even niet meer kan wat je gewend was, terwijl je hoofd nog naar behoren werkt. Het kan een valkuil zijn om te snel te willen herstellen. We helpen je bij het aanpakken van je herstel maar zullen de oefeningen altijd doelgericht en rustig houden om ervoor te zorgen dat je jezelf niet voorbijloopt.

Hoe gaan we te werk?

Elk revalidatieproces werkt min of meer volgens een vast herstelproces. We nemen dit proces als uitgangspunt en passen die volledig aan aan jouw klacht en leefstijl. Het traject is gericht op kracht, evenwicht, conditie en souplesse in je spieren. Hierbij beginnen we met soepel maken en eindigen we met krachtopbouw. Je krijgt voor elke fase een persoonlijk oefenprogramma.

Wij helpen je graag

Bij Fysiotherapeut Amersfoort weten we alles over het verloop per operatie en welke spiergroepen we wanneer aan kunnen pakken. We zijn zorgvuldig en overhaasten niks. Ook als je je weer fit begint te voelen houden we een vinger aan de pols en blijven we bedachtzaam. Zo kun je onder de beste omstandigheden revalideren.

 

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top