headerimage

Heb je last van Frozen shoulder?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Frozen shoulder.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Ga met je frozen shoulder naar Fysiotherapeut Amersfoort

Weer een hele nacht doorslapen…

Omdat je schouder stijf en pijnlijk is, houdt het je vaak hele nachten wakker. De pijn is zo intens dat je er niet van kunt slapen. En mocht je in slaap vallen, dan word je een uurtje later wakker van de pijn. Je wilt zo graag een keertje weer een volle nacht door kunnen slapen.

De nare waarheid: dit kan een hele poos duren

Een ‘frozen shoulder’ is overduidelijk: je schouder zit helemaal vast, je kunt maar weinig bewegen. Het verloop van de klacht gaat via drie fases. Afhankelijk van in welke fase je zit, kan het een half jaar tot meer dan een jaar (en soms wel drie jaar) duren voor je er helemaal vanaf bent.

Frozen shoulder: je gaat door drie fases

  1. Fase één: je schouder wordt geleidelijk steeds stijver. Dit is de meest pijnlijke fase. Je schouder is ontstoken.
  2. Fase twee: je hebt een stijfbevroren schouder. Het doet minder pijn, maar je kunt ook nauwelijks meer iets doen met die schouder.
  3. Fase drie: je wordt steed minder stijf en kunt je voorzichtig steeds beter bewegen.

We helpen je met de pijn, de rest doet de tijd…

Heel frustrerend om te moeten horen, maar: je zult door alle drie de fases moeten, in de tijd die jouw lichaam daar voor nodig heeft. Je zult je machteloos voelen en het idee hebben iets te willen doen om sneller te herstellen. Dat kan jammer genoeg niet. Fysiotherapie helpt het herstel soms, maar je moet er helemaal doorheen. Gedurende die tijd kunnen we je wel op een andere manier helpen.

We helpen je (vooral in fases één en twee) vooral de pijn te bestrijden. Met deep-tissue massage en een betere houding terwijl je rust. Zodra je je weer kunt bewegen, helpen we je, voorzichtig te werken aan soepele en losse spieren. En, uiteindelijk, je spierkracht.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top