headerimage

Zoek je goede Zwangerschapsfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Zwangerschapsfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Zwangerschapsfysiotherapie

Een lichaam in verandering

Als je zwanger bent, verandert je lichaam snel en voortdurend. Het is niet altijd makkelijk voor je spieren, gewrichten, bekken en ruggengraat om dat allemaal bij te houden. En dat kan tot klachten leiden. Je doet er goed aan deze met een gespecialiseerd fysiotherapeut te bespreken. Die kan de ernst bepalen, de pijn verlichten en je begeleiden.

Klachten in je rug en bekken

Je rug wordt extra belast. Je verandert van houding omdat de belasting toeneemt. De banden in je bekken worden soepeler om je kind de ruimte te geven. Je kunt ook een zeurderig of beurs gevoel rond je schaambeen hebben en pijn in je stuitje. Ook pijn in je billen en vermoeide benen zijn klachten die vaak voorkomen.

Ook na de bevalling

Je lijf heeft de bevalling doorstaan. Dat vraagt veel en daar moet het van bijkomen. Je balans verandert, de manier waarop je beweegt, enzovoort. Zelfs als je geen klachten hebt, is het het beste om je na een aantal weken even te laten checken. Gewoon om ervoor te zorgen dat er geen stiekeme problemen zijn die later vervelend kunnen worden.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top