headerimage

Zoek je goede Medical taping?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Medical taping.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Medical taping door Fysiotherapeut Amersfoort

Spieren zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam. Wist je dat je spieren je niet alleen bewegingsvrijheid en kracht geven, maar ook een rol spelen in het regulieren van je lichaamstemperatuur en je bloedsomloop? Extra belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je spieren in optimale conditie zijn!

Medical tape: meebewegen met je bewegingen

Medical tape en sporttape lijken qua uiterlijk wat op elkaar maar ze hebben een wezenlijk verschil. Sporttape wordt aangebracht om een beperking van beweging te veroorzaken voor herstel. Medical taping is juist bedoeld om je bewegingsvrijheid te geven met extra ondersteuning.

Hoe werkt medical taping?

Medical taping wordt daar waar de klachten zich bevinden of ontstaan op een specifieke manier aangebracht. De tape tilt je huid als het ware een beetje op waardoor de druk van de zenuwen gehaald wordt. Hierdoor heb je optimale beweging en kun je gewoon je dagelijkse dingen doen zonder dat je belemmerd of overbelast raakt.

Rekbaarheid tot 140%

Het aanbrengen of dragen van de tape is niet onaangenaam. Hij is geweven als de huid en gemaakt van anti-allergisch latex textiel. Er zit een rekbaarheid in tot maar liefst 140%! Dit betekent dat je je vrijwel volledig vrij kunt blijven bewegen zonder dat je pijn ervaart.

Waar is het voor?

We gebruiken medical taping bij Fysiotherapeut Amersfoort als onderdeel van een herstel- en/of verbeterprogramma. Het kan bijvoorbeeld ondersteunen bij het herstellen van zwakke spieren, het ontlasten van gespannen spieren, het corrigeren van je houding of eventuele pijn verminderen.

 

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top