headerimage

Zoek je goede Psychosomatische fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysiotherapeut Amersfoort. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Psychosomatische fysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830602 WhatsApp

Psychosomatische fysiotherapie bij Fysiotherapeut Amersfoort

Een verbinding tussen lichaam en geest

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Soms komt het voor dat je lichamelijke klachten hebt waar de oorzaak niet voor gevonden kan worden. Dan kan het zijn dat de lichamelijke ongemakken een psychische oorzaak hebben. Psychosomatische fysiotherapie richt zich op deze klachten. Dit is bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid zonder aangewezen oorzaak.

Bij welke klachten werkt psychosomatische fysiotherapie?

Fysieke klachten zonder duidelijke lichamelijke oorzaak kan van alles zijn. Binnen Fysio Amersfoort zien we vaak klachten als spanning, stress, vermoeidheid of onverklaarbare pijn.

Laat je niet belemmeren in je dagelijks leven

Psychosomatische klachten kunnen je behoorlijk belemmeren in je dagelijks leven. Misschien ervaar je een grote werkdruk of relatieproblemen waardoor je klachten verergeren en je in een isolement kunt raken. De stap om hulp te vragen kan groot zijn omdat er geen duidelijk aan te wijzen oorzaak voor handen is. Oorzaak of geen oorzaak, de klachten zijn echt. Loop er niet mee door en zoek de hulp die je verdient.

Wij nemen je serieus

Bij Fysiotherapeut Amersfoort nemen we je psychosomatische klachten serieus. We nemen de tijd om door middel van jouw verhaal je klachten inzichtelijk te maken. Hiermee proberen we een gedragsverandering te stimuleren. Als we de oorzaak van de klachten weten te achterhalen gaan we met je aan de slag om te leren anders met de oorzaak, situatie of klachten om te gaan.

Maak een afspraak

Wil je meer weten of direct een eerste afspraak maken? Schroom dan niet en neem contact met ons op via telefoon, mail of whatsapp. We helpen je graag in jouw herstelproces, ook als een medische oorzaak ontbreekt.

 

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.372 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top